Nieuw verkrijgbaar bij KGL racing: ACF-50 Anti-Corrosion 1 Liter fles met pomp spray

De ACF-50 400 ml spuitbus hebben we al een paar jaar in het gamma, maar nu is er ook de 1 L fles met pray pomp aan toegevoegd.

ACF-50 (Anti Corrosie Formula) werd ontwikkeld om de vliegtuigen en hun elektrische systemen tegen corrosie te beschermen. Aerospace producten voldoen aan de hoogste prestatie-eisen en voor meer dan 25 jaar, ACF-50 voldoet met glans aan deze eisen.
ACF-50 gebruik op motorfietsen is zeer vergelijkbaar met die in vliegtuigen. Gespoten in de structuur, de gewrichten, frame, lassen, onder de tank en het zadel en alle elektrische aansluitingen, waar de corrosie ongemerkt gebeurt. ACF-50 zal werken tegen corrosie en structurele degeneratie voorkomen.

 

Vergeet niet de connectors te behandelen, corrosie veroorzaakt vaak storingen elektrische systemen.

Bestaande corrosie of roest wordt geremd en voorkomt de vorming van nieuwe corrosie of de uitbreiding ervan. Ook neutraliseert ACF-50 de corrosieve werking van strooizout.

De ultradunne vloeistof vormt een niet-vette beschermende laag en zal niet uitdrogen of geen vocht vasthouden.

VEILIG om overal te gebruiken op de motorfiets (met uitzondering van de remblokken en remschijven) en kan direct worden gespoten in de elektrische aansluitingen en componenten om corrosie veroorzaaktestoringen te voorkomen.
Gebruik ACF-50 als bescherming voor de winterstalling van uw motorfiets en deze zal continu worden beschermd tegen corrosie veroorzaakt door vocht en condens.

ACF-50 is veilig te gebruiken op verf, de meeste rubbers en ook op kunststof zonder een residu achter te laten.

Met behulp van ACF-50 als uw preventief onderhoud product, houdt U uw motorfiets in perfecte staat.

Hoe te gebruiken? Download hier

Bestellen kan via onze webshop op deze link

Please follow and like us: