Nieuw: GPR demper M3 black titanium Joan Mir Limited edition

Nu nieuw verkrijgbaar in gelimiteerde uitgave, de GPR demper M3 black titanium Joan Mir Limited edition replica line met handtekening van de wereldkampioen.

GPR heeft een uitlaat demper uitgebracht in gehomologeerde uitvoering onder de naam van de wereldkampioen Moto 3 2017 Joan Mir.

Deze is ook verkrijgbaar in racing uitvoering, en dit voor een 200 tal verschillende motoren. Via deze link kan u deze vinden.

 

 

In 2016 maakte Mir zijn debuut in de Moto3-klasse voor het Leopard team op een KTM. In de eerste seizoenshelft wist hij goede resultaten neer te zetten en haalde regelmatig de punten. Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk behaalde hij zijn eerste pole position en tevens zijn eerste Grand Prix-overwinning in het WK. Met twee andere podiumplaatsen beëindigde hij het seizoen als de beste nieuwkomer op de vijfde plaats met 144 punten.

In 2017 stapte het team van Mir over naar een Honda-motor met de GPR uitlaat. Dit bleek een goede keuze, hij won races in Qatar, Argentinië, Frankrijk, Catalonië, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Aragón en Australië. Dankzij deze laatste overwinning werd hij, twee races voor het einde van het seizoen, uitgeroepen tot wereldkampioen Moto3 2017.

 

Please follow and like us: