Monimoto GPS tracker/Alarm. Nu in PROMO aan 135 euro

Tijdelijke korting van 15 % op de Monimoto GPS Tracker/ Alarm

KOOP NU

De Monimoto GPS tracker gebruikt GPS-GSM en bluetooth technologie.

De tracker is een kleine cilindervormige staaf, die je gemakkelijk kunt verbergen op je motorfiets ,scooter, quad, fiets, auto, motorhome, caravan, ….  De sleutelhanger is in het bezit van de eigenaar van het voertuig. Deze sleutelhanger communiceert met het alarmsysteem en vertelt hem dat de rechtmatige eigenaar met de sleutelhanger in de buurt van de motor is of wil gaan rijden. Op dit moment weet de GPS Tracker dus dat er geen diefstal gevaar dreigt en gaat in standby.

Van zodra u het voertuig ergens parkeert, waardoor ook de sleutelhanger niet meer in de buurt is van het alarm dan zal het monimoto motoralarm op scherp staan en in geval van beweging of verplaatsing van de motor van de slaapstand overgaan naar de alarmstand. Op dit moment belt hij binnen de minuut naar je telefoon. Ook zal hij binnen 3 minuten de locatie van de motor via GPS doorgeven aan de Monimoto app op je telefoon. Dit proces zal zich daarna iedere 5 minuten herhalen.

Kosten:

U betaalt eenmalig de aanschafkosten. Bij de monimoto wordt ook een SIM kaart bijgeleverd. De eerste twee maanden gebruikt u deze gratis. Daarna kost deze SIM kaart u 3 euro per maand. Betaling daarvan wordt via de monimoto app afgehandeld. U kan ook een eigen SIM kaart gaan gebruiken, let wel dat deze geactiveerd is voor roaming gebruik.

De monimoto is volledig draadloos en werkt op batterijen (deze gaan gemiddeld 2 jaar mee, u kan de batterij level steeds raadplegen via de app) Dus wat de plaatsing betreft, enkel wegsteken en klaar. Sim kaart, sleutelhanger en batterijen zijn meegeleverd.De bijbehorende android of Apple app installeren die u zelf kunt downloaden uit de App store of play store, en binnen de 5 minuten neemt u de tracker in gebruik.

De kenmerken nog even op een rijtje

– Draadloos alarmsysteem
– Eenvoudig te monteren
– Batterijen van de tracker gaan in normale situatie zo’n twee jaar mee
– Batterijen van de sleutelhanger gaan zo’n 12 maanden mee
– Slechts 3,5 cm hoog en 12,6 cm lang (makkelijk te verbergen)
– Sim card wordt meegeleverd (1e twee maanden gratis, daarna 3 euro per maand)
– Monimoto app voor Apple & android toestellen.
– Werkt in de gehele EU plus ijsland, Noorwegen, Zwitserland & liechtenstein.

– Bevat geen sirene, geeft dus geen geluid. (stil alarm)

Nu tijdelijk aan 135 Euro, profiteer nu van de aanbieding.

Please follow and like us:

Geef een reactie