Solden hoeft niet enkel voor de vrouw des huizes te zijn

Nu het nieuwe motor seizoen er stilaan aankomt zijn we ook in de voorraden wat gaan opruimen om plaats te maken voor de nieuwe spullen.

Zoals de titel van het bericht zegt mag de man in huis zich ook eens uitleven in de solden, dus bij deze hebben we een rubriekje aangemaakt waar u alle mooie afprijzingen bij mekaar vindt. Controleer de onderstaande links ook bij regelmaat daar er nog regelmatig artikels zullen aan toegevoegd worden.

Meer dan 120 uitlaten zijn er te vinden in deze rubriek met kortingen tot 50 %.

Op zoek naar een universele demper voor een zelfbouw project? Daar hebben we er deze week een groot aantal van toegevoegd van het merk IXIL, u vindt ze hier.

Een degelijk motorslot is niet goedkoop, TOP BLOCK is één van de betere merken als het op sloten aankomt, ook deze zijn nu in afprijzing te vinden. Kijk op deze pagina voor deze deals! Of bent u misschien op zoek naar bobbins voor de paddockstand? Dan is het nu het moment,we hebben deze van TITAX in de aanbieding, hier te vinden

Een achteruitkijk spiegel(s) nodig of richtingaanwijzer? U raadt het al, een groot aanbod nu ook aan solden prijzen, en niet de eerste de beste, maar topkwaliteit van het italiaanse FAR!

De aanbiedingen zijn voor de snelle beslissers want OP=OP

IXIL opruiming

FAR SPIEGELS

TOP BLOCK SLOTEN

TITAX BOBBINS

Please follow and like us: