Bagagerekken van Unit Garage: Maak BMW 1250 GS koffers passend op de 1300 GS

De motorwereld kent een constante stroom van innovaties en upgrades. Voor motorrijders die de sprong maken van een BMW 1250 GS naar de nieuwe BMW 1300 GS, biedt Unit Garage een naadloze overgang met hun gespecialiseerde bagagerekken. Deze rekken zijn ontworpen om de koffers van de BMW 1250 GS probleemloos te laten passen op de BMW 1300 GS, waardoor je je bestaande koffers kunt blijven gebruiken zonder concessies te doen aan functionaliteit of esthetiek.

Meer info en prijzen op onze website

“Bagagerekken van Unit Garage: Maak BMW 1250 GS koffers passend op de 1300 GS” verder lezen

Please follow and like us:

Testverslag: Monimoto GPS Tracker 7

 

Een paar geleden hebben we de Monimoto M5 getest, vandaag het testverslag van de M7 na deze ongeveer 2 jaar in gebruik te hebben.

In deze blogpost nemen we de Monimoto GPS Tracker 7 onder de loep, een populaire keuze onder motor- en voertuigbezitters die hun eigendom willen beveiligen. Hieronder bespreken we onze bevindingen na grondig testen van dit apparaat.

Unboxing en Eerste Indruk

  • De Monimoto GPS Tracker 7 wordt geleverd in een compacte doos met alle benodigde accessoires.
  • Bij het uitpakken vinden we de tracker zelf, een set AA-batterijen, een installatiehandleiding, en enkele montagematerialen.
  • De tracker voelt robuust en duurzaam aan, wat een goede eerste indruk geeft van de bouwkwaliteit.

“Testverslag: Monimoto GPS Tracker 7” verder lezen

Please follow and like us:

Ontdek de Nieuwe Modellen van Spark Exhaust: Innovatie en Prestatie

Liefhebbers van motorfietsen, het moment is aangebroken om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Spark Exhaust, een toonaangevende naam in de wereld van motoruitlaten, heeft onlangs een reeks gloednieuwe uitlaatmodellen onthuld die speciaal zijn ontworpen voor enkele van de meest iconische motorfietsen op de markt. Deze nieuwe modellen combineren geavanceerde technologie met stijlvol design, en zijn nu beschikbaar voor de BMW R1300GS, Ducati Multistrada V4, Triumph Speed Triple 1200, Ducati Monster 937, en meer.

“Ontdek de Nieuwe Modellen van Spark Exhaust: Innovatie en Prestatie” verder lezen

Please follow and like us:

🔊 Ontdek KessTech Uitlaatsystemen! 🔊

Ervaar het ultieme motorgeluid met KessTech’s elektronisch verstelbare uitlaatsystemen, nu beschikbaar voor:

🏍️ BMW GS 1200/1250

🏍️ BMW R-Nine T

🏍️ Harley Davidson

🏍️ Indian Motorcycles

Met KessTech kun je genieten van puur, krachtig geluid en toch volledig legaal rijden. Schakel eenvoudig tussen verschillende geluidsmodi met een druk op de knop:

  • Volledige Volume voor maximale impact
  • Medium voor langere ritten
  • Stil voor rustige stadsritten

Waarom KessTech? ✅ Europees Typegoedkeuring ✅ Stil in de stad, krachtig op de weg ✅ Maximale prestaties, minimale emissies

Maak elke rit onvergetelijk. 🏍️✨ Shop nu en ervaar het verschil!

 

#KessTech #MotorGeluid #BMWGS1200 #BMWGS1250 #HarleyDavidson #IndianMotorcycles #Motorfietsen #Motorliefde #RijdenInStijl

Please follow and like us:

Reisverslag van onze Motortrip

Reisverslag van onze Motortrip

Dag 1-2: Vertrek naar Le Mans

Marc en ik, begonnen onze motortrip vol enthousiasme met als eerste bestemming Le Mans, Frankrijk. We wilden absoluut de MotoGP-races op zaterdag en zondag bijwonen. De rit naar Le Mans verliep vlot, en eenmaal aangekomen, dompelden we ons onder in de wereld van snelheid en adrenaline. De races waren spectaculair en het was geweldig om de toppers van de motorsport van dichtbij te zien racen.

Dag 3: Le Mans naar Bordeaux via La Rochelle

Na een onvergetelijk weekend in Le Mans, gingen we maandag op pad richting Bordeaux. Onderweg maakten we een tussenstop in het pittoreske La Rochelle. Dit charmante kustplaatsje bood ons de perfecte gelegenheid om even te ontspannen en te genieten van de prachtige haven en sfeervolle straatjes. Na deze pauze vervolgden we onze weg naar Bordeaux, waar we ’s avonds aankwamen en genoten van de lokale gastronomie.

“Reisverslag van onze Motortrip” verder lezen

Please follow and like us: