KGL Racing breidt haar assortiment uit met Falcon, Hurric, en Shark motoruitlaten

KGL Racing breidt haar assortiment uit met Falcon, Hurric, en Shark motoruitlaten

Datum: 6 september 2023

KGL Racing, een toonaangevende naam in de wereld van motoronderdelen en accessoires, heeft onlangs aangekondigd dat ze hun indrukwekkende assortiment van motoruitlaten verder uitbreiden. Het bedrijf is nu de trotse verdeler van enkele van de meest gerenommeerde merken in de industrie, waaronder Falcon, Hurric en Shark. Deze toevoeging aan hun aanbod is een opwindende ontwikkeling voor motorliefhebbers, aangezien het hen toegang biedt tot hoogwaardige uitlaten die de prestaties van hun voertuigen kunnen verbeteren.

Falcon Exhaust: Innovatie voor elke rijstijl

Falcon Exhaust staat bekend om zijn innovatieve benadering van motoruitlaten. Ze hebben een breed scala aan uitlaatsystemen ontwikkeld die zijn afgestemd op verschillende rijstijlen en motorfietsmodellen. Of je nu op zoek bent naar een uitlaat met een diepere toon voor cruisers of een lichtgewicht, hoogwaardig systeem voor sportmotoren, Falcon heeft je gedekt.

“KGL Racing breidt haar assortiment uit met Falcon, Hurric, en Shark motoruitlaten” verder lezen

Please follow and like us:

Optimaliseer de Motorprestaties met Ultrasoon Reinigen van Carburateurs

De Voordelen van Ultrasoon Reinigen voor Carburateurs:

Een goed functionerende carburateur is essentieel voor de optimale prestaties van een verbrandingsmotor. Na verloop van tijd kunnen carburateurs echter verstopt raken door vuil, vet en andere verontreinigingen, wat leidt tot verminderde prestaties en efficiëntie van de motor. Traditionele reinigingsmethoden kunnen effectief zijn, maar er is een geavanceerde techniek die steeds populairder wordt: ultrasoon reinigen. Bij ons kunt u terecht voor professioneel ultrasoon reinigen van carburateurs, wat verschillende voordelen biedt ten opzichte van traditionele reinigingsmethoden.

Wat is Ultrasoon Reinigen?

Ultrasoon reinigen is een reinigingsmethode die gebruikmaakt van ultrasone geluidsgolven om verontreinigingen te verwijderen van oppervlakken van diverse voorwerpen, waaronder carburateurs. Het proces maakt gebruik van een speciale ultrasoon reiniger, een tank gevuld met een reinigingsoplossing, waarin de carburateurs worden geplaatst.

Hoe Werkt het Ultrasoon Reinigen van Carburateurs?

“Optimaliseer de Motorprestaties met Ultrasoon Reinigen van Carburateurs” verder lezen

Please follow and like us:

Motorfiets diagnose foutcode scanner van KGL Racing

Als motorrijder is het altijd belangrijk om goed voor je motor te zorgen. Dit betekent niet alleen regelmatig onderhoud, maar ook het monitoren van eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Gelukkig is er nu een handige tool die je kan helpen om problemen met je motor te identificeren: de motorfiets diagnose foutcodes scanner van KGL Racing.

Deze scanner is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig foutcodes van je motor te lezen en te resetten. Dit is belangrijk omdat de meeste moderne motoren zijn uitgerust met een elektronisch controlesysteem (ECU) dat verschillende sensoren en systemen controleert. Wanneer er iets misgaat, wordt er een foutcode gegenereerd die kan helpen bij het identificeren van het probleem.

De motorfiets diagnose foutcode scanner van KGL Racing is geschikt voor een breed scala aan motormerken en modellen, waaronder BMW, Honda, KTM, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Triumph Sym, en meer.  Dus vrijwel alle motorfietsen die zijn uitgerust met een OBD-II (On-Board Diagnostics) poort.

Naast het uitlezen en resetten van foutcodes, heeft de scanner ook andere handige functies. Zo kan je bijvoorbeeld live gegevens uitlezen van verschillende sensoren zoals de temperatuur, accu, start capaciteit, enz. Dit kan helpen bij het identificeren van eventuele problemen die niet worden weergegeven als een foutcode.

KGL Racing is een bekende naam in de wereld van motoronderdelen en accessoires. Onze monteur heeft jarenlange ervaring met het diagnosticeren en oplossen van problemen met motorfietsen, en kunnen u helpen met alles van kleine reparaties tot grote onderhoudsklussen.

Deze dienst is enkel in onze eigen werkplaats in Duras (Sint-Truiden).

Voor meer informatie neem contact op met ons op als u vragen heeft of voor een afspraak. Wij helpen u graag bij het oplossen van problemen met uw motorfiets.

motorfiets diagnose foutcode scanner

Please follow and like us:

Val protectie RD MOTO (valbeugels)

RD Moto heeft nu ook zijn nieuwe valbeugels voor 2023 voorgesteld waardoor hun groot gamma nog uitgebreider is geworden.

Op zoek naar hoogwaardige valbeugels voor je motor? Kijk dan niet verder dan de val protectie RD Moto!

Onze valbeugels zijn speciaal ontworpen om je motor te beschermen tegen schade bij een val of botsing.

Waarom de Val Protectie RD Moto van KGL Racing kiezen:

  • Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal voor optimale bescherming
  • Gemakkelijk te installeren en aan te passen aan de specifieke behoeften van je motor
  • Passend voor een breed scala aan motor merken en modellen Zeer concurrerend geprijsd, zodat je niet teveel betaalt voor kwaliteit

Kies vandaag nog voor Val Protectie RD Moto en voel je zeker tijdens elke rit op je motor.

 

Bekijk onze selectie valbeugels en bestel nu!

Please follow and like us: