Nieuwe uitlaat dempers van GPR

Bij de uitlaat fabrikant GPR in Italie hebben ze de laatste weken niet stilgezeten.

Een heel aantal nieuwe modellen zijn gelanceerd voor de volgende motoren:

Yamaha MT-09 Tracer

Kawasaki Z900 RS

Ducati Multistrada 1260

Kawasaki Versys 650

BMW F750 GS

BMW F850 GS

Voor de bmw F 750/850 GS zijn meteen ook de eerste GPR SONIC dempers verkrijgbaar, binnenkort komen deze er ook aan voor de andere adventure modellen (GS 1200/1250, KTM adventure…..)

GPR SONIC bmw F750/850 GS

Please follow and like us:
EMAIL
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Monimoto Alarm/Tracker test verslag (Review)

Wij bij KGL Racing hebben het Monimoto GPS systeem nu iets meer dan 1 jaar in gebruik. Hoog tijd voor een verslag!

monimoto review

Hoe werkt het?

De tracker zelf is een cilindrische staaf van ongeveer 13 cm lang op 3,5 cm diameter. Deze is dus gemakkelijk discreet op te bergen in een motorfiets. Neem nu bijvoorbeeld onder het zadel (maar kan bijvoorbeeld ook gemakkelijk ergens achter het kuipwerk worden ingebouwd). De monimoto werkt op batterijen en vereist dus geen voeding van de motorfiets zelf. Een bijkomend voordeel is dat deze dus heel mobiel ingezet kan worden, motor staat veilig achter slot en grendel? Verhuis de monimoto dan zonder moeite naar je wagen, camper, boot, noem maar op… Wanneer u het toestel uit de doos haalt is het eerste wat u moet doen de app installeren, deze kan je zowel installeren op IOS als Android toestellen. De app loodst u moeiteloos door alle stappen om de tracker gebruiksklaar te maken, binnen een paar minuten is deze klaar voor gebruik. De simkaart zit er reeds in, dus ook hier geen gedoe met kaartjes te voorzien. Wanneer u een eigen kaart wenst te gebruiken kan dit ook, maar voor de prijs hoeft u dit zeker niet te doen (hier komen we later op terug).

“Monimoto Alarm/Tracker test verslag (Review)” verder lezen

Please follow and like us:
EMAIL
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Solden hoeft niet enkel voor de vrouw des huizes te zijn

Nu het nieuwe motor seizoen er stilaan aankomt zijn we ook in de voorraden wat gaan opruimen om plaats te maken voor de nieuwe spullen.

Zoals de titel van het bericht zegt mag de man in huis zich ook eens uitleven in de solden, dus bij deze hebben we een rubriekje aangemaakt waar u alle mooie afprijzingen bij mekaar vindt. Controleer de onderstaande links ook bij regelmaat daar er nog regelmatig artikels zullen aan toegevoegd worden.

Meer dan 120 uitlaten zijn er te vinden in deze rubriek met kortingen tot 50 %.

Op zoek naar een universele demper voor een zelfbouw project? Daar hebben we er deze week een groot aantal van toegevoegd van het merk IXIL, u vindt ze hier.

“Solden hoeft niet enkel voor de vrouw des huizes te zijn” verder lezen

Please follow and like us:
EMAIL
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Hepco&Becker catalogus 2019 nu online

De Duitse fabrikant Hepco&Becker moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden, maar voor wie het niet kent wil ik de producten graag eens overlopen.

Met meer dan 2000 referenties van bagagedragers en kofferrekken is dit merk nummer 1 in de ontwikkeling en fabricage van bagagesystemen. Behalve de koffers vindt u ook tanktassen (met het vernuftige lock-it systeem) en andere softpacks.

Verder is er een groot gamma aan valprotectie en andere beschermingen van de motorfiets (carter plaat, rijschool motoren, …..)

“Hepco&Becker catalogus 2019 nu online” verder lezen

Please follow and like us:
EMAIL
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Ontdek de Nieuwe GPR PREMIUM LINE

GPR PREMIUM LINE

Deze Premium uitlaat lijn is uitgerust met de nieuwe dbkiller (grill), dit systeem biedt meer vermogen en een beter geluid dan het oude db killer systeem met inserts. Dit is nu de standaard op alle Euro 4 modellen maar ook de oudere versies worden hiermee uitgerust gezien dit een absolute verbetering is! Verkrijgbaar voor motoren, quads en maxi-scooters.

De grille is gemonteerd met DEKRA schroeven (anti-sabotageschroef). Dit is een aanvaarde bevestiging van de db-killer voor landen zoals Duitsland, Zwitserland, Frankrijk… waar de reglementering steeds strenger wordt op de “verwijderbare db killers”. Een speciaal gereedschap is nodig om deze schroeven te verwijderen, eens verwijderd kan u deze vervangen met gewone schroeven. Wij kunnen dit op aanvraag voor u doen. Houd er rekening mee dat het illegaal is om dit op EURO4-modellen te verwijderen voor gebruik op de weg.

De Premium-serie is alleen verkrijgbaar bij de Premium GPR-dealers.

KGL Racing is een premium GPR dealer.

“Ontdek de Nieuwe GPR PREMIUM LINE” verder lezen

Please follow and like us:
EMAIL
Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram