KGL Racing is nu ook officieel Touratech dealer!

KGL Racing is nu ook officieel Touratech dealer!

 

Touratech is sinds vele jaren een van de beste adressen als het gaat om voor expedities geschikte motorbagagesystemen alsook een mega groot assortiment aan allerhande adventure accessoires.

KGL Racing is nu een officiele dealer van Touratech, cataloog vindt u op deze link.

Touratech Catalogus

Please follow and like us:

Nieuw, BITUBO veringen nu verkrijgbaar bij KGL racing

Wij hebben de laatste weken niet stil gezeten en kunnen nu met fierheid melden dat we nu officieel verdeler zijn van de BITUBO veringen en stuurdempers.

Een degelijke vering kit kan het stuurgedrag van uw motor of scooter aanzienlijk verbeteren en met BITUBO haalt u meteen topkwaliteit in huis aan een zeer aantrekelijke prijs. Zowel verkrijgbaar voor tour, naked en sport motoren alsook voor de maxi scooters.

Op deze link vindt u de BITUBO achter veringen voor motorfietsen, vork kits, scooters en stuurdempers worden later nog toegevoegd, stuur gerust een mailtje als u intussen een kit nodig heeft die nog niet op de site te vinden is.

“Nieuw, BITUBO veringen nu verkrijgbaar bij KGL racing” verder lezen

Please follow and like us:

Nieuw in ons gamma, de Caterpillar zaklampen en werklampen

Nieuw in ons gamma, de Caterpillar zaklampen en werklampen, en zoals steeds aan zeer scherpe prijzen!

Caterpillar is niet alleen wereldleider in de verkoop van grondverzet machines maar heeft ook een heel assortiment aan andere accessoires waaronder de Zaklampen, werflampen en werklampen. Zoals het van zo een merk verwacht wordt is dit dus ook topkwaliteit vergelijkbaar met merken zoals Maglite.

Wij hebben de hand kunnen leggen op een lot van deze zaklampen en hebben deze aan ons gamma toegevoegd en de kunnen nu besteld worden via de webshop aan – 35 % van de winkelprijs.

Profiteer nu, deze aanbieding is geldig tot einde voorraad. OP=OP

Te bestellen via deze link

Caterpillar Zaklamp Caterpillar Werflamp Caterpillar Werklamp

Please follow and like us:

Winter storage of your motorcycle = ACF-50 Anti-Corrosion spray

In this article we will go through a few points to get through the winter storage of your motorcycle.

First of all you give the motorcycle a thorough cleaning, both all the plastic parts, chrome, paint, rubbers, etc. For every application there is a decent product on the market to help you with this, you can find it here.

Then you do (or have this carried out) a maintenance of the motorcycle. Especially oil and oil filter is important here, this to remove all moisture from the engine block. Immediately lubricate the chain well.

“Winter storage of your motorcycle = ACF-50 Anti-Corrosion spray” verder lezen

Please follow and like us:

Winterstalling van uw motorfiets = ACF-50 Anti-Corrosion spray

In dit artikel overlopen we een paar punten voor de winterstalling van uw motorfiets door te komen.

  • Eerst en vooral geeft u de motorfiets een grondige poetsbeurt, zowel al de plastiekdelen, chroom, lak, rubbers, enz.. Voor elke toepassing is er wel een degelijk product op de markt om u hier bij verder te helpen, deze vindt u hier.

“Winterstalling van uw motorfiets = ACF-50 Anti-Corrosion spray” verder lezen

Please follow and like us: