Draaiwerken, freeswerken en laswerk

Goed om weten is dat U bij ons in het atelier in Duras (Sint Truiden) ook terecht kan voor allerhande draaiwerken, boor- en freeswerken alsook laswerken.  Wij doen niet enkel montages van de motoraccessoires of uitlaten, maar ook aanpassingen en stukwerk in metaal bewerkingen.

Hiervoor beschikken wij over draaibank met digitale uitlezing, freesbank, lastafel en las toestellen, knip-,plooi,- en rolbank voor plaat, zaagmachine, werkplaatspers en allerlei tools voor metaalbewerking

Dus zowel voor het lassen van een tuinpoortje als een as draaien voor een welbepaalde doelstelling, u kan hiervoor bij ons terecht.

Aarzel niet om ons te contacteren of kom gerust eens langs.

Hier wat afbeeldingen van ons gereedschap:

Draaibank HBM 320 x 900 met digitale uitlezing

KGL racing draaibank

Manuele Freesbank RF80 (geen CNC)

KGL Racing freesbank

Lastafel (home made)

KGL racing lastafel

Knip-, plooi-, en rolbank voor plaat staal 1mm

KGL racing knip-,rol- en plooibank

Zaagmachine Mactool 180 G

KGL racing zaagmachine

Atelierpers (home made)

KGL racing atelierpers

Please follow and like us:

Monimoto GPS Tracker 7 / Alarm voor motorfiets, scooter, quad M7, Nu tijdelijk in Promo aan 149 euro!

Monimoto GPS Tracker 7 / Alarm voor motorfiets, scooter, quad, auto, motorhome, caravan, trailer,.. M7

Bestel Nu

 

EEN UITGEBREID TESTVERSLAG (REVIEW) VAN DE MONIMOTO M5 KAN U HIER LEZEN

De Monimoto GPS tracker gebruikt GPS-GSM en bluetooth technologie.

De tracker is een kleine rechthoekige box (94x61x19mm), die je gemakkelijk kunt verbergen op je motorfiets ,scooter, quad, fiets, auto, motorhome, caravan, ….  De sleutelhanger is in het bezit van de eigenaar van het voertuig. Deze sleutelhanger communiceert met het alarmsysteem en vertelt hem dat de rechtmatige eigenaar met de sleutelhanger in de buurt van de motor is of wil gaan rijden. Op dit moment weet de GPS Tracker dus dat er geen diefstal gevaar dreigt en gaat in standby.

Van zodra u het voertuig ergens parkeert, waardoor ook de sleutelhanger niet meer in de buurt is van het alarm dan zal het monimoto motoralarm op scherp staan en in geval van beweging of verplaatsing van de motor van de slaapstand overgaan naar de alarmstand. Op dit moment belt hij binnen de minuut naar je telefoon. Ook zal hij binnen 1 minuut de locatie van de motor via GPS doorgeven aan de Monimoto app op je telefoon. Dit proces zal zich daarna iedere 5 minuten herhalen.

Kosten:

U betaalt eenmalig de aanschafkosten. Bij de monimoto wordt ook een SIM kaart bijgeleverd. De eerste twee maanden gebruikt u deze gratis. Daarna kost deze SIM kaart u 36 euro per jaar. Betaling daarvan wordt via de monimoto app afgehandeld. U kan ook een eigen SIM kaart gaan gebruiken, let wel dat deze geactiveerd is voor roaming gebruik.

De monimoto is volledig draadloos en werkt op batterijen (deze gaan gemiddeld 2 jaar mee, u kan de batterij level steeds raadplegen via de app) Dus wat de plaatsing betreft, enkel wegsteken en klaar. Sim kaart, sleutelhanger en batterijen zijn meegeleverd.De bijbehorende android of Apple app installeren die u zelf kunt downloaden uit de App store of play store, en binnen de 5 minuten neemt u de tracker in gebruik.

Please follow and like us:

KGL Racing is nu ook officieel Touratech dealer!

KGL Racing is nu ook officieel Touratech dealer!

 

Touratech is sinds vele jaren een van de beste adressen als het gaat om voor expedities geschikte motorbagagesystemen alsook een mega groot assortiment aan allerhande adventure accessoires.

KGL Racing is nu een officiele dealer van Touratech, cataloog vind u op deze link.

Touratech Catalogus

Please follow and like us:

KGL Racing is nu ook officieel Touratech dealer!

KGL Racing is nu ook officieel Touratech dealer!

 

Touratech is sinds vele jaren een van de beste adressen als het gaat om voor expedities geschikte motorbagagesystemen alsook een mega groot assortiment aan allerhande adventure accessoires.

KGL Racing is nu een officiele dealer van Touratech, cataloog vindt u op deze link.

Touratech Catalogus

Please follow and like us:

Nieuw, BITUBO veringen nu verkrijgbaar bij KGL racing

Wij hebben de laatste weken niet stil gezeten en kunnen nu met fierheid melden dat we nu officieel verdeler zijn van de BITUBO veringen en stuurdempers.

Een degelijke vering kit kan het stuurgedrag van uw motor of scooter aanzienlijk verbeteren en met BITUBO haalt u meteen topkwaliteit in huis aan een zeer aantrekelijke prijs. Zowel verkrijgbaar voor tour, naked en sport motoren alsook voor de maxi scooters.

Op deze link vindt u de BITUBO achter veringen voor motorfietsen, vork kits, scooters en stuurdempers worden later nog toegevoegd, stuur gerust een mailtje als u intussen een kit nodig heeft die nog niet op de site te vinden is.

“Nieuw, BITUBO veringen nu verkrijgbaar bij KGL racing” verder lezen

Please follow and like us: