Nieuw, BITUBO veringen nu verkrijgbaar bij KGL racing

Wij hebben de laatste weken niet stil gezeten en kunnen nu met fierheid melden dat we nu officieel verdeler zijn van de BITUBO veringen en stuurdempers.

Een degelijke vering kit kan het stuurgedrag van uw motor of scooter aanzienlijk verbeteren en met BITUBO haalt u meteen topkwaliteit in huis aan een zeer aantrekelijke prijs. Zowel verkrijgbaar voor tour, naked en sport motoren alsook voor de maxi scooters.

Op deze link vindt u de BITUBO achter veringen voor motorfietsen, vork kits, scooters en stuurdempers worden later nog toegevoegd, stuur gerust een mailtje als u intussen een kit nodig heeft die nog niet op de site te vinden is.

Opgericht in 1963, vestigde Bitubo zich onmiddellijk als een dynamisch bedrijf op alles wat te maken heeft met het beheersen van trillingen van welk type dan ook, waardoor geavanceerde, innovatieve dempingsystemen werden gecreëerd.

Sinds 1975 heeft Bitubo zichzelf op de voorgrond van de motorfietsmarkt gezet met de innovatie van een beroemd paar schokdempers verbonden door twee compenserende rubberen buizen – vandaar de naam “Bitubo” – die onmiddellijk werden aangenomen door de grootste kampioenen.

Tegenwoordig omvat het assortiment meer dan 1400 modellen die beschikbaar zijn voor Superbikes, toermotoren, scooters.

Vandaag vertegenwoordigt Bitubo de ideale oplossing voor rijders die het beste willen voor hun voertuig: prestaties, comfort, rijprecisie en vooral de kwaliteit van een uitstekend product dat voortdurend wordt ontwikkeld in samenwerking met geavanceerde onderzoekscentra en vooraanstaande universiteiten.

XZE01 001

STERZO 001
Please follow and like us: