Valentino Rossi heeft reeds zijn contract getekent voor 2019 !

Valentino Rossi zou al een overeenkomst hebben gevonden om zijn contract met Yamaha, dat eind 2018 afloopt, met nog een jaar te verlengen.

Officieel, ondervraagd over het onderwerp, heeft de Italiaanse coureur dit weekend zijn gebruikelijke antwoord gegeven: hij zal er in 2019 zijn als zijn eerste resultaten van 2018 naar zijn verwachtingen zijn.

Maar Carlo Pernat, altijd zeer goed geïnformeerd in de Italiaanse MotoGP en voormalig manager van de dokter, vertelde ons wat geweldig nieuws zou zijn voor de MotoGP-wereld …

Carlo Pernat: “Ik weet iets over Valentino’s toekomst. Uit de informatie die ik heb, heeft hij al een contract getekend voor 2019 met Yamaha. De Dorna heeft veel druk uitgeoefend omdat Valentino essentieel is voor de MotoGP. Eerlijk gezegd, hoewel ik het contract niet persoonlijk heb gezien, weet ik zeker wat ik zeg. Dus je kunt het zeggen, ook al zal hij waarschijnlijk het tegenovergestelde zeggen als je hem de vraag stelt. Hij zal antwoorden dat hij het nog niet weet. Hij tekende alleen voor 2019. ”

http://www.paddock-gp.com/valenciagp-motogp-exclusif-carlo-pernat-valentino-rossi-a-deja-signe-2019/

Please follow and like us:

Geef een reactie